Skip to content Skip to footer

Verzend- en Retourbeleid voor Beauty by Rayana

Verzending:

  1. Verwerkings- en Bezorgingstijd: We streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Bestellingen worden doorgaans binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden, met uitzondering van weekends en feestdagen.

  2. Verzendmethoden: We maken gebruik van gerenommeerde verzendpartners om uw bestelling veilig en op tijd te bezorgen. De beschikbare verzendmethoden worden tijdens het afrekenproces verstrekt, en de klant kan de gewenste methode kiezen.

  3. Verzendkosten: Verzendkosten zijn afhankelijk van de geselecteerde verzendmethode en het afleveradres. Deze kosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenproces.

  4. Trackinginformatie: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een trackingnummer via e-mail, waarmee u de voortgang van uw pakket kunt volgen.

  5. Internationale Verzending: We bieden internationale verzending aan voor onze producten. Let op dat douanekosten en vertragingen kunnen optreden als gevolg van de lokale douanewetgeving in uw land.

Retourneren en Terugbetaling:

  1. Retourbeleid: We accepteren retourzendingen binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het product ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking zijn.

  2. Retourprocedure: Om een retourzending te starten, neemt u contact op met onze klantenservice via [e-mailadres/telefoonnummer]. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer en de reden voor de retourzending vermeldt. Ons klantenserviceteam zal u begeleiden bij het retourproces.

  3. Retourkosten: De kosten voor het retourneren van een product zijn voor rekening van de klant, behalve in gevallen waarin het product defect of beschadigd is bij ontvangst.

  4. Terugbetalingsbeleid: Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat de verwerkings- en terugbetalingsperiode kan variëren, afhankelijk van uw betaalmethode en financiële instelling.

  5. Uitzonderingen: Producten die zijn gebruikt, geopend of niet in de originele verpakking worden niet geaccepteerd voor retournering, tenzij ze defect zijn.

Contactgegevens:

Voor verdere vragen of assistentie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de contact mogelijk heden op onze website.

Dit beleid is geldig vanaf 08-03-2024 en kan worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. We raden u aan dit beleid regelmatig te controleren voor eventuele update

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday